Bare 25 øre...

En personlig blog for Mads Kristensen
- Digital futurist & entreprenør -

Her samles stort og småt, arbejde som privat, tekst som billede og video.

Alt er udtryk for egne erfaringer.

Mit arbejde finder du på MADSJVK.COM.

Her finder du mig rundt omkring på nettet.

Close

Blog

Previous Next

Posts tagged Citat

As serial collectors of media fuck-ups, we add this self-portrait to the gallery…given that our main source went and unsaid everything he’d said 24 hours earlier, the only thing for us to do now is to eat shit.

Det sker alt for sjældent, at medier erkender, når de bare har fået helt forkert fat i noget. Derfor er det ekstra befriende, når nogle går bodsgang med piber, trommer og masser af ‘stil’, som det er tilfældet med Deadspin her.

En amerikansk kunde har … klaget over ikke at have fået vinger efter at have drukket Red Bull og kalder i sin klage markedsføringen af energidrikken for både “vildledende” og “bedragerisk”.

Inden der falder endelig dom i sagen, har energidrikgiganten nu indvilget i at indgå et forlig og udbetale i alt 13 millioner dollars til kunder, der føler sig snydt.

Heldigvis er der stadig nogle ting, der kun sker i USA. Som at sagsøge Red Bull for ikke at give de vinger, man med sit reklameslogan ‘lover’ - og rent faktisk lande et forlig på sagen.

Det er så langt ude, man kun kan grine ad det.

To go out and play on a fantastic football pitch, with good lads, with a good team, and for a great club like Blackburn Rovers, there’s no better job in the world than being a footballer and I’m very lucky…there’s no point paying attention to anything that goes off in the press or in the media.

Jeg bøjer mig i støvet for Jordan Rhodes. 100 ligakampe i morgen for min hjerteklub, Blackburn Rovers, og 56 mål so far. Krydser fingre for det fortsætter sådan i lang tid fremover.

(via Lancashire Evening Telegraph)

højst sandsynligt bruger vi længere tid på at vælge et par nye sko end på at afgøre, hvilket parti vi vil stemme på.

Kommunikationsforum bringer et glimrende interview med Margrethe Vestagers nu tidligere spindoktor, Henrik Kjerrumgaard. Og det skulle ikke undre mig, om han har ret i sin påstand. Det gode spørgsmål må derfor være, om det er, fordi politik opleves for fjernt, for kedeligt, for uinteressant - eller ganske enkelt for uigennemskueligt til, man som menig borger orker at give sig i kast med opgaven?

Udover at blive til nogle meget interessante betragtninger om, hvordan man kan føre valgkamp på positive signaler fremfor dæmonisering af modstanderne, bliver det også til nogle rigtig fine betragtninger omkring offentlige personers image, hvad der skaber dem, og hvordan man kan arbejde med at slibe hjørner men grundlæggende i virkeligheden ikke kan forandre noget.

Jeg sidder tilbage med billedet af en metier, der på én gang bliver gjort mere avanceret og samtidig fremstilles offentligt mere simpel og stakato-agtigt, end den måske i virkeligheden er. Det kan faktisk være, at sandheden netop i politik ligger et eller andet udefinerbart sted midt imellem det hele.

Mændene på hjemmesiden fremhæver alle, hvor belejligt et arrangement de forestiller sig, vores bolleri skal være. De har ikke rigtigt tid til at finde en, de kan elske. De taber mig der, vores samfund taber mig der. Hvis vi producerer mennesker, der hellere vil drive deres dødssyge fabrikker, der producerer alt det lort, vi ikke har brug for eller drive det reklamebureau, der med vold og magt og manipulation alligevel overbeviser os om, at vi skal købe det lort, som lortefabrikken har fabrikeret, end finde en vi kan voldelske – Ja, så er der noget galt.

Bøjer mig gerne i støvet, når der er én, der skriver en aldeles fremragende kronik - omend jeg nok ikke bøjer mig helt så meget i støvet som kronikøren her tilsyneladende har for vane at gøre.

Formålet med det hele står en anelse uklart for mig, men blændende skrevet er det, og Information skal have tak for at bringe den.

It would take a full week’s worth of the Sun’s total energy output — delivered to an entire planet in the span of a few seconds — to cause that kind of reaction!

Jo, man kan faktisk godt regne ud, hvor meget energi, det ville kræve, hvis man skulle gøre Dødsstjernen fra Star Wars kunsten efter og smadre en hel planet på få sekunder.

Det er ikke nogen lille kunst, men i teorien kan det lade sig gøre, hvis måne, stjerner og - især - Solen står lige.

Så blev vi så meget klogere.

Frokosttilbud. Frit valg fra 20 kroner.

Kære pizzeria. Der er som udgangspunkt altid frit valg på et menukort. Specielt når I kun nævner ‘fra’ priser. Havde I nu valgt at slette det lille ord ‘fra’ kunne jeg forstå budskabet. Nu er det bare mildt meningsløst.

Han har vidst siden juni, at han gik efter formandsposten hos De Konservative. Hvis han ikke engang har sikret sig en konservativ afløser, så vidner det altså ikke om særligt stort politisk håndværk.

Selvom Hans Engell er ude med riven efter den nye konservative leder, der forlader borgmesterposten i Viborg uden at have sikret sig en partifælle som afløser, er det befriende for mig at se, at jeg ikke er den eneste, der tilsyneladende har noget at lære omkring den smarte politiske proces. Det er betryggende at vide, den mangel har fangarme helt ind på Christiansborg.

Back to Top

Twitter

Previous Next
Back to Top

Spørg mig

Previous Next
Back to Top

Del med mig

Previous Next
Back to Top

Instagram

Previous Next
Load More Photos
Back to Top

Vanity by Pixel Union